Sähköpostiosoite

jussi@rklhietakangas.fi

Puhelinnumero

050 3581763

Seinäjoki

Kuntoilijanreitti 15

Palvelut

Palvelumme kattavat monipuolisesti kaikki rakentamisen ja saneerauksen tarpeet. Toteutamme työmme ammattitaidolla ja laadukkaasti.

Remontit

Toteutamme niin pienemmät pintaremontit, kuin suuremmat ja vaativammat remontit toiveidesi mukaan. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja toimii aina huolellisesti. Käytössämme ovat laadukkaat ja kestävät materiaalit sekä ajantasainen osaaminen kaikissa remonttikohteissa. Pystymme tarjoamaan laajankin remontin helpolla ja huolettomalla Avaimet käteen -periaatteella.

Onko mielessäsi keittiöremontti?

Remontoimme unelmiesi keittiön lattiasta kattoon tarpeesi mukaan. Asennamme kiinteät kalusteet, vaihdamme lattiapinnat, maalaamme tai tapetoimme seinät ja asennamme välitilan levyt tai laatat makusi mukaan.

Kenties haaveilet kylpyhuoneen tai saunan remontista?

Kokenut henkilökuntamme toteuttaa niin kauniin kylpyhuoneen, kuin modernin saunaremontinkin huolellisesti ja määräysten mukaisesti. Teemme vedeneristystyöt, laatoitukset, kylpyhuoneen kalusteiden asennukset, sekä saunan laajatkin muutokset.

Tai ehkä vain pieni pintaremontti?

Tarvittaessa hoidamme myös kodin pienemmät pintaremontit ja päivitykset ammattitaitoisesti. Sisäseinien maalaus, tapetointi, tai lattiamateriaalin vaihto onnistuu kanssamme huolettomasti.

Saneeraukset

Myös rakenteet saapuvat jossakin vaiheessa tiensä päähän ja oikeaan hetkeen ajoitettu, ammattilaisen toteuttama rakennuksen tai huoneiston huolellinen saneeraus on sijoitus pidempään käyttöikään. Toteutamme kaiken kokoiset saaneraukset erilaisiin kohteisiin vuosien kokemuksella. Me emme tavoittele nopeasti valmistuvaa lopputulosta, vaan laadukasta ja huolellisesti tehtyä lopputulosta.

Märkätilojen saneeraus mielessä?

Saneeraamme käytön ja iän rasittamat märkätilat uuteen uskoon ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Huolehdimme saneerauksen toteuttamisesta rakennusmääräysten mukaisesti. Yritykseltämme löytyy märkätilojen vedeneristäjä -sertifikaatti (Sertifikaattinumero C-25896-23-20)

Aika vaihtaa ikkunat?

Alkuperäiset ikkunat aiheuttavat lämpöhukkaa, eivätkä tue energiatehokasta asumista. Vanhemmat ikkunat kannattaakin vaihtaa uusiin, jotta rakennuksien ja huoneistojen lämmitykseen käytetty energia ei mene hukkaan. Vaihdamme tiensä päähän tulleet ikkunat sekä ovet uusiin tarpeidesi mukaan.

Uudisrakentaminen

Rakennusliike Hietakangas palvelee myös uudisrakentamisen saralla. Uudisrakentaminen on aina suuri projekti, jonka toteuttamiseen kannattaa valita kokenut ammattilainen. Toteutamme niin yksityisasiakkaiden, kuin yritysasiakkaidenkin uudisrakentamisen tarpeet vuosien kokemuksella ja hallitsemme monimutkaisetkin kokonaisuudet. Palvelumme kattaa kaiken aina pienistä pihavajoista uusiin asuin- ja toimistorakennuksiin.

Haaveissa oman kodin rakennuttaminen?

Oman kodin rakentaminen on aina suuri päätös ja tarkoittaa sitoutumista pitkään projektiin. Rakennamme niin kesämökit, kuin asuinrakennukset ja autotallitkin. Toteutamme unelmiesi kodin ammattitaitoisesti ja laadusta tinkimättä niin ulkoa, kuin sisältä. Valitse siis luotettava ammattilainen rakentamaan uusi kotisi.

Etsitkö luotettavaa kumppania uudisrakentamisen tehtäviin?

Uudisrakentamisen palvelumme kattavat myös isommat yhteistyöt ja voimme toteuttaa esimerkiksi rivi- ja kerrostalojen uudisrakentamisen, sekä uudet tilat yrityksesi tarpeisiin. Osaamisemme on aina ajanmukainen ja kouluttaudumme jatkuvasti vastataksemme uudisrakentamisen vaatimuksiin.

Uuden autotallin rakentaminen haaveissa?

Kun piharakennuksilta, kuten autotalleilta toivotaan pitkää käyttöikää sekä toimivaa ratkaisua, kannattaa toteutukseen valita ammattilainen. Me pystytämme niin elementtipaketit, kuin pitkästä tavarasta suunnitelmien mukaan tehdyt kokonaisuudet. Pihan rakennukset toteutamme samalla ammattitaidolla ja huolellisuudella, kuin asuinkiinteistötkin.